Склад: 2 яйця, 300г яблук, 1ст ложка лимонного соку, 200г солодкого перцю, 200г помідорів, 100г зелені сельдерею, 100г маслин, 200г маринованих лисичок або опеньок, 200г майонезу, сіль, чорний перець, зелень. Приготування: Відварити яйця і мілко нарубати. Яблука очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками і збризнути лимонним соком. Перець помити, висушити, видалити серцевину і нарізати маленькими кубиками. Помідори помити і нарізати тоненькими дольками. Зелень сельдерею мілко порубати. Маслини розрізати навпіл. Гриби відкинути на сито. Всі підготовлені інгредієнти обережно перемішати, посолити, поперчити, заправити майонезом, викласти гіркою в салатницю і прикрасити половинками маслин і зеленню.
|