Склад: 1 пучок зеленої петрушки, 1 головка цибулі, 1 зубок часнику, 3ст ложки олії, 4ст ложки натурального оцету настояного на травах, 1ч ложка гірчиці, щіпка цукру, сіль, перець, 4 головки салатного цикорію, консервовані шампіньйони, 4 помідора. Приготування: петрушку вимити і дрібно посікти. Цибулю нарізати кубиками, часник почавити. Все це викласти в салатницю, заправити олією, оцтом, гірчицею, цукром, посолити і поперчити. Додати шампіньйони. Помідори ошпарити, зняти шкірку і порізати на 8 частинок. Цикорій очистити, порізати на шматочки, вимити й обсушити. Помідори і цикорій додати в салатницю, добре перемішати, додати приправ за смаком і настояти 20 хвилин.
|