Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Салати

Салат морський
Склад: 300г варених морських гребінців, 100г варених кальмарів, 100г трепанги, 50г креветок, 2 помідори, 1 свіжий огірок, 3ст ложки маринованих грибів, 3ст ложки майонезу, сіль, перець, зелень.
Приготування: Морепродукти порізати соломкою (крім креветок), огірки і гриби кубиками, все заправити майонезом та перцем. Салат викласти гіркою на блюдо, прикрасити кружальцями свіжих помідорів,  посипати вареними креветками і прикрасити зеленню.

Категорія: Салати | Додав: menu (15.04.2009)
Переглядів: 8418 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 1
1 ВА  
0
а не за лохуя виходить вихід?там чёта так как будто 600 с коапейками гр!!!ПІЗДЕЦ СЕЛ САЛАТ І ВСЬО!!!НАЖРАЛСЯ

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама