Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Салати

Салат печінковий

 

Склад: 300г печінки, 1 головка цибулі, 50г грецькі горіхи, 5г оцту, 5 г води, 70г майонезу, перець чорний мелений, сіль – за смаком.

Приготування: Печінку нарізати соломкою і обсмажити на пательні. Мілко подрібнити горіхи, порізати і замаринувати в оцті і воді цибулю. Змішати всі складові, посолити, поперчити і заправити майонезом.

Смачного

Категорія: Салати | Додав: menu (30.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 11587 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 4.3/7
Всього коментарів: 2
2 Наталія  
0
Печінка має бути сира, потім її порізати соломкою і підсмажити :)

1 я  
0
печінка має бути варена чи сира?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама