Салат “Загадка”
Склад : 200г вареного філе качки, 100г вареної спаржи, 1 болгарський перець, 2 помідори, 100г зеленої цибулі, 50г майонезу, 25г кетчупа, 25г коньяка,
перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування : Філе, спаржу, болгарський перець, помідори і цибулю мілко нарізати. Все гарно посолити, поперчити і заправити соусом з майонезу, кетчупа і коньяка.
Смачного.
Категорія: Салати | Додав: menu (30.05.2008)
| Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 16247 | Коментарі: 1
| Рейтинг: 4.4 /10
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація |
Вхід ]