Склад: 400г цвітної капусти, 200г зеленої квасолі (стручки), 2 моркви, 2 болгарських перця, 2 свіжих огірки, 1 головка цибулі.
Соус: 100г оливкової олії, 30г гірчиці, 3г цукру, 50г оцту, 100г зеленого салату, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Цвітну капусту очистити від листків, відокремити головку, розібрати на кочешки й відварити. Стручки квасолі, моркву, перець, огірки і цибулю порізати . Підготовлені овочі відварити окремо до готовності, відкинути в друшляк і остудити. Все змішати, поперчити, посолити і запрвити соусом. Перед подачею, викласти на лист салату і посипати петрушкою.
Порада: Цей салат можна подавати як гарнір до м’яса.
Смачного.
|