Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Салати

Салат “Мініатюрка”

Склад: 300г слабосоленої сьомги, 10 перепелиних яєць, 150г помідори черрі, листя салату, петрушка, кріп, сухарики .

Соус: 100г гірчиці, 50г оливкового масла, 1ч ложка цукру, уксус.

Приготування: Яйця і помідори нарізати половинками, сьомгу – соломкою, зелень подрібнити. Все змішати, викласти на листя салату, полити соусом, по бокам прикрасити сухариками

Категорія: Салати | Додав: menu (01.06.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 13319 | Рейтинг: 3.7/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама