Склад: 12 великих раків, 1 скл. рису, 3 ст.л. олії, 1 кубик овочевого бульйону Gallina Blanca, 100 г твердого сиру, 1 пучок кропу, листя салату, перець чорний мелений, сіль. Приготування: Відварити раки. Чотири раки відкласти убік, решту вичистити шкаралупки, щоб їх можна було наповнити фаршем. Рис підсмажити на розжареній пательні в олії. Заварити бульйон з кубика з кубика Gallina Blanca, залити ним раки і поставити на 20 хвилин у розігріту духовку. Раки, які залишилися, очистити, мілко порізати і змішати з готовим рисом. Додати тертий сир, січений кріп, перець, сіль. Взяти вичещені шкаралупки, нафарширувати цією сумішшю, скласти у глибоку пательню, залити рештою бульйону і добре прогріти. на тарілочку покласти листя салату, а зверху раків.