Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Риба та морепродукти

Рибні котлети
Склад: 350 - 500 г філе риби (рибу кожен бере на свій смак), 200г картопляного пюре, 1 головка цибулі, 2ст ложки розтопленого масла, 1 яйце, свіжа петрушка, сіль, перець мелений чорний, сухарі для обкачування, олія для смаження.
Приготування: Філе перемолоти, цибулю і петрушку подрібнити. Змішати всі складові, зробити з фаршу котлетки, обмокнути кожну в сухарі для паніровки і смажити на добре розігрітій пательні.


Категорія: Риба та морепродукти | Додав: menu (05.12.2008)
Переглядів: 6443 | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наша реклама