Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Риба та морепродукти

Хрусткі креветки
Склад: 500г великих очищених креветок, 100г борошна, 1ч ложка цукру, мелена паприка, сіль,  1 яйце, 50г молока, тертий кокос, рослинна олія для смаження.
Приготування: Змішати борошно, сіль і парику, окремо зсішати молоко і яйце. Кожну креветку спочатку вмочити в яйце з молоком потім в борошно, знов в яйце і в кокос. Креветки обсмажити на добре розігрітій пательні.


Категорія: Риба та морепродукти | Додав: menu (05.12.2008)
Переглядів: 3104 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама