|
Пісний борщ
Відварити буряк, очистити, нарізати соломкою. Замочити на 3-4год гриби, потім відварити, бульйон процідити. Гриби нарізати скибочками, обсмажити на рослинному маслі. Тонко нашаткувати моркву, ріпчасту цибулю злегка обсмажити в рослинному маслі (без зміни кольору), додати томат або очищені помідори, прогріти 5-10 мин. Замочити чорнослив, потім проварити, видалити кісточки, нарізати скибочками. У киплячий грибний відвар покласти шинковану свіжу капусту, варити 10-15хв, додати обсмажені гриби, моркву, коріння, чорнослив і довести до готовності, поклавши на смак оцет, сіль, цукор.
|
Категорія: Перші страви | Додав: menu (02.06.2008)
|
Переглядів: 3205 | Коментарі: 1
| Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1 | |
1
Маричка
(13.11.2009 17:11)
0
Умные предки!!!
|
|
|
|
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|
Статистика
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0
|