Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Перші страви

Суп картопляний з сосисками

 

 

Склад: 40 г моркви, ½ головки ріпчастої цибулі, 300 г картоплі, 20 г свинячого жиру, 20 г вершкового масла, 40 г селери (корінь), 600 г мясного бульйону, 100 г сосисок, зелень петрушки, перець чорний (горошок), лавровий лист, сіль - за смаком.

Приготування: Корені селери, моркву й цибулю нарізати кубиками й спасерувати на свинячому салі. Додати нарізану картоплю і злегка обсмажити. Всю суміш перекласти в кастрюльку, залити бульйоном, додати нарізані сосиски, приправити перцем, лавровим листом і все це варити 10 хвилин. При подачі до столу прикрасити петрушкою.

Смачного
Категорія: Перші страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 4317 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама