1. Взяти 250г яловичини і 120г свинячого серця
2. Яловичину і серце нарізати невеличкими шматочками. Підсмажити у великій кількості соняшникового масла (в баняку) м'ясо, коли воно підрумяниться додати серце. Ще трохи підсмажити і вимкнути.
3. Поки м'ясо стигне. Взяти 3 середніх картоплини, 1 велику морквину, 1 головку цибулі, 300г свіжої капусти.
Все помити, почистити і порізати.
4. Взяти 3 середніх солених огірочка.
5. Взяти імбир та нарізати, приблизно 2ч ложки.
6. Всі продукти в тому ж порядку викласти шарами.
7. Додати 0.5л води (хто любить побільше підливки взяти 1л води). Посолити, поперчити за смаком і засипати крупно порізаною зеленню.
8. Відправити в духову шафу на 1 год (випікати при температурі 200 градусів). Вийняти, перемішати і можна смакувати.
Джерело: http://narod.i.ua/user/9816/ |