Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Рагу від Philosopher (по крокам з фотографіями)
1. Взяти 250г яловичини і 120г свинячого серця

 
 
2. Яловичину і серце нарізати невеличкими шматочками. Підсмажити у великій кількості соняшникового масла (в баняку) м'ясо, коли воно підрумяниться додати серце. Ще трохи підсмажити і вимкнути.
 
 
 
3. Поки м'ясо стигне. Взяти 3 середніх картоплини, 1 велику морквину, 1 головку цибулі, 300г свіжої капусти.
Все помити, почистити і порізати.
 

 
4. Взяти 3 середніх солених огірочка.
 

 
 
5. Взяти імбир та нарізати, приблизно 2ч ложки.
 

 
 
6. Всі продукти в тому ж порядку викласти шарами.
 

 
 
7. Додати 0.5л води (хто любить побільше підливки взяти 1л води). Посолити, поперчити за смаком і засипати крупно порізаною зеленню.
 

 
8. Відправити в духову шафу на 1 год (випікати при температурі 200 градусів). Вийняти, перемішати і можна смакувати.
 



Джерело: http://narod.i.ua/user/9816/
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (11.08.2008) | Автор: Philosopher
Переглядів: 6550 | Рейтинг: 4.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама