Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Фаршировані кабачки (по крокам з фотографіями)
1. Взяти кабачки з урахуванням половина на чоловіка, м'ясний фарш по 100г на кожну половинку кабачка, 2-3 помідора, 100г сиру, майонез, спеції.
2. Вимити і розрізати кабачки по довжині навпіл, вибрати ложкою серединку.
3. Змазати середину майонезом.
4. Фарш солимо, перчимо і наповнюємо ним кабачки.
5. Зверху на фаршировані кабачки покласти кружальця помідорів, посипати тертим сиром, викласти на дечко і відправити у духовку на 20-30 хв.
6. Вийняти і можна починати смакувати.



Джерело: http://blog.i.ua/user/180383/
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (13.08.2008) | Автор: Рижа_Я
Переглядів: 8166 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 1
1 Юлія  
0
Дуже непоганий рецепт!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама