Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Плов

Склад: 200г рису, 400г бульйону, 200г куриної печінки, 250г шампінйонів, 1 головка цибулі, 1 морква, 50г масла, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль – за смаком.

Приготування: Цибулю і моркву нарізати кубиками і смажити на пательні. Коли вони будуть золотавого кольору, дадати туда нарізані гриби і через декілька хвилин мілко порізану печінку. Смажити все це хвилин 8, потім додати рис, залити бульйоном, посолити, поперчити і тушкувати до готовності, в кінці додати мілко подрібнену зелень.

Смачного.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (31.05.2008) | Автор: Артеменко Наталія
Переглядів: 3610 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 3.6/5
Всього коментарів: 3
3 tanyard  
0
Ніколи не добавляла гриби в плов!:) Сьогодні ж спробую, дякую за чудову ідею:))))))))

2 Маричка  
0
СПАСИБО БОЛЬШОЕ!!!

1 наталя  
0
Файний рецепт!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама