Склад: 1 кролик, 250г сидру, 2 кислі яблука, 2 морквини, 1 головка цибулі, 1 зубчик часнику, 20г вершкового масла, 2ст ложки рослинної олії, 2 листочки чебрецю, 1 лавровий лист, чорний перець в горошку, сіль. Приготування: розілити кролика на 6-8 частин, добре вимити. Порізати цибулю та моркву, почавити часник. У каструльці нагріти вершкове масло й олію, вкинути туда часник. Додати кролика і смажити до золотавого кольорую періодично перевертаючи. Окремо підсмажити моркву та цибулю, додати туда чебрець, лавровий лист, сіль, перець. Всипати кролика, залити сидром, тушкувати 40 хвилин. Яблука порізати четвертинками. На сковорідці розтопити вершкове масло . Смажити яблука доки вони не стануть м'якими. Додати до кролика за декілька хвилин до кінця готування. Подавати гарячим.
|