Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Корзиночки з омлетом і помідорами
Склад: 4 корзиночки із тіста, 4 яйця, 2ст ложки йогурту, свіжі вершки, сіль, мускатний горіх, петрушка, 4 помідора, 1 головка цибулі, 1ст ложка олії, перець, цукор за смаком.
Приготування: яйця збити з йогуртом, вершками, додати мускатний горіх, посічену петрушку і посолити. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірочку, розрізати на 4 частини, вичистити насіння і нарізати соломкою. Цибулю порізати кубиками і спасерувати на маслі або олії до золотавого кольору потім додати помідори, посолити, поперчити і додати трішки цукру. Залити збитими яйцями. Смажити до готовності. Корзиночки підігріти у мікрохвильовці, заповнити омлетом, прикрасити зеленню і подавати на стіл. Корзинки бажано подавати з томатним соком, рисом та білим вином.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (15.04.2009)
Переглядів: 4914 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 1
1 віта  
0
дуже було смачно))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Наша реклама