Склад: 4 корзиночки із тіста, 4 яйця, 2ст ложки йогурту, свіжі вершки, сіль, мускатний горіх, петрушка, 4 помідора, 1 головка цибулі, 1ст ложка олії, перець, цукор за смаком. Приготування: яйця збити з йогуртом, вершками, додати мускатний горіх, посічену петрушку і посолити. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірочку, розрізати на 4 частини, вичистити насіння і нарізати соломкою. Цибулю порізати кубиками і спасерувати на маслі або олії до золотавого кольору потім додати помідори, посолити, поперчити і додати трішки цукру. Залити збитими яйцями. Смажити до готовності. Корзиночки підігріти у мікрохвильовці, заповнити омлетом, прикрасити зеленню і подавати на стіл. Корзинки бажано подавати з томатним соком, рисом та білим вином.
|