Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

**Печінковий торт**
- 300г волової печінки
- 1 велика цибулина
- 2 яйця
- 3 ст.л. муки (крохмалю)
- 100 г сметани (майонезу)
- 4 ст. л. олії
- сіль,перець
Печінку перемолоти,туди ж і цибулю. Збиваємо 2 яйця,перемішуємо,додаємо сметану, олію,муку(але щоб маса добре лилась і не була загуста). Солимо,перчимо.
Просмажуємо печінкові млинці.
Перемащуємо їх майонезом з видушеним часником(найкраще смакує,коли часнику дійсно багато).
Зверху прикрашаємо потертим яйцем,овочами =))
********************************** ********С*М*А*Ч*Н*О*Г*О********** **********************************
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: pospolini (05.08.2009) | Автор: Iryna E
Переглядів: 19189 | Коментарі: 4 | Рейтинг: 4.6/7
Всього коментарів: 4
4 cool  
0
• 400 г яловичої печінки
• 200 мл молока
• 200г борошна
• 3 яйця
• сіль, перець
• Для начинки: 200 г майонезу
• 3 зубчики часнику
• 1 круто зварене яйце
• зелень

3 Star_la  
0
а ще замість часнику між коржами можна дадавати прожарену цибулю(класти поверх майонезу,повністю покриваючи))) Так теж дуже смакує!!! :)))

2 tanyard  
0
Я роблю трошки по іншому. На 500г печінки беру 5 цибулин, 0,5ст. молока, 0,5ст муки, 3 яйця, 1ст. л. олії, сіль, перець за смаком

1 menu  
0
дякую за гарний рецепт, додавайте ще!!! flower

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама