Склад: 1кг картоплі, 200г м’яса, 1кг білих грибів, 500г сметани, 100г води чи бульйону, 2 головки цибулі, 100г твердого сиру, прець чорний мелений, сіль – за смаком.
Приготування: Картоплю почистити, нарізати кружальцями, поперчити, посолити і викласти на дечко. М’ясо порізати маленькими кубиками, обсмажити на пательні до золотавого кольору і викласти поверх картоплі, все залити бульйоном. Соус: гриби почистити, порізати, добре посолити і смажити на пательні. Нарізати півкільцями цибулю і через 5-8 хвилин додати до грибів. Коли гриби і цибуля будуть золотого кольору залити їх сметаною і тушити 5 хвилин. Картоплю і м’ясо залити соусом, посипати зверху тертим сиром і запікати 30-40 хвилин.
|