Склад: 100г рису, 200г картоплі, 200г капусти білокачаної, 200г кабачків, 1 головка цибулі, 500г води, 100г томатної пасти, 50г масла, перець чорний мелений, лимонна кислота, цукор, сіль – за смаком. Приготування: Капусту пошаткувати, кабачки почистити, нарізати кубиками, окремо все підсмажити на пательні до золотавого кольору Картоплюпочистити, нарізати кубиками і разом з рисом, капустою і кабачками скласти в каструлю. Цибулю мілко порізати, кинути на пательню, трохи підсмажити, додати тоатну пасту, залити водою, протушити 3-5 хвилин. Наші овочі залити соусом, тушити 25-30 хвилин. В кінці додати сіль, перець, цукор і лимонну кислоту за вашим смаком
|