Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Грибна ікра
Взяти 2 стакани сухих грибів, замочити у воді на 12 годин. Варити в невеликій кількості води, потім пропустити через м'ясорубку. Підсмажити на рослинному маслі нарізану ріпчасту цибулю до світло-коричневого кольору. Змішати гриби з цибулею, додати за смаком сіль, оцет, цукровий пісок, грибний відвар
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (02.06.2008)
Переглядів: 2262 | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама