Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Сардини особливі
Для приготування цієї страви вам потрібно:
12 свіжих або консервованих виноградних листків,
3 ст. л. оливкової олії,
1 почавлений зубець часнику,
1 молода цибуля з пір'ям, мілко насічена,
2 ст. л. кедрових горіхів,
3 ст. л. насіченої свіжої петрушки,
2 ч. л. тертої лимонної цедри,
3 ст. л. свіжих крихт білого хліба,
сіль,
перець,
Приготування:
12 сардин без голів, розрізаних вздовж живота і з видаленою хребтовою кісткою.
При використанні консервованих виноградних листків, їх потрібно вимочити у холодній воді протягом 30 хв. Якщо використовувати свіжі, то їх потрібно залити кип'ятком, залишити на 2-3 хв. Потім швидко промити під холодною водою і злегка просушити. Розігріти духовку до 180°С. У сковороді розігріти 1 ст. л. олії, додати часник, цибулю та кедрові горішки. Готувати помішуючи на середньому вогні, доки кедрові горішки не підрум'яняться. Перекласти в іншу посудині. Додати петрушку, лимонну цедру та хлібні крихти. Посолити та поперчити і добре перемішати.
Сардини наповнити отриманою сумішшю, та загорнути кожну у виноградний листок. Викласти на добре змазане жиром або олією деко. Зверху збризнути олією, що залишилася і випікати протягом 30 хв. Подавати коли сардини охолонуть до кімнатної температури.
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: juli (06.06.2008)
Переглядів: 1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама