Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Овочеве соте
   Нам потрібно взяти свіжі овочі - кабачки, баклажани, моркву, солодкий перець і ріпчату цибулю (для ситності можна використовувати картоплю). Все добре помити, почистити і мілко нарізати. В кастрюлю налити рослинного масла, покласти туда приготовлені овочі, все посолити і поперчити. Кастрюльку накрити кришкою, овочі тушити на повільному вогні до готовності. В кінці додати зелень та часник. Їсти страву потрібно зразу після приготування.
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (17.06.2008)
Переглядів: 3783 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама