Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Картопляна запіканка
    На 6 порцій потрібно взяти: 1кг картоплі, 150г сметани, 1 зубок часника, 100г масла, 200г молока, 100г сметани для змащення, зелень, помідори, маслини, сіль за смаком.
    Приготування:
    Картоплю почистити і нарізати кружальцями не більше 3мм.
    Дечко натерти зубчиком часнику, дати соку підсохнути і змазати маслом.
    Шматочки картоплі викласти шарами так, щоб дечко було заповнене на 2/3. Кожен шар посолити. Все залити молоком, щоб воно ледь покривало картоплю. Потім змажте картоплю сметаною.
    Масло охолодіть і натріть на великій тертушці і посипте ним картоплю.
    Запіканку поставити в розігріту до 220 градусів духовку, через 15хв зменшити температуру до 180 градусів і запікати ще 15хв. В кінці прикрасити овочами та зеленню. 
  
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (17.06.2008)
Переглядів: 9589 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 3.7/6
Всього коментарів: 3
3 Юлія  
0
Непогано!!!

2 Манічка  
0
що слів немає, оні ємоції :)

1 premium  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама