Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Кабачки з мацоні
   Потрібно взяти: 500г кбачків, 5ст ложок рослинного масла, 200г мацоні, 1ст ложка цукрової пудри.
   Кабачки почистити, нарізати кружальцями і посолити. Підготовлені кабачка обсмажити з обох сторін на пательні до утворення золотої коринки. Перед подачею на стіл залити віджатим соком мацоні і посипати цукровою пудрою.
Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (18.06.2008)
Переглядів: 2545 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама