Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

Великодній рулет
Склад: 4 яйця, 4ст ложки холодної води, 1 щіпотка солі, 1ч ложка лимонного соку, 175г цукру, 50г какао, 75г борошна, 1.5ч ложки розпушувача, 50г крохмалю, 1/2л жирних вершків, 4ст ложки цукрової пудри, 1/2 пакетику марципану, 250г мармеладу червоного кольору.
Приготування: Білки, воду, сіль і димонний сік збитив густу піну, ввести цукор і обережно додати жовтки. Просіяти какао, крохмаль, борошно, розпушувач і разом з яйцями вимісити тісто. Готове тісто викласти на змазаний жиром паргамент і випікати в духовці протягом 12 хвилин при температурі 225 градусі. Корж вийняти на рушник і загорнути. Збити вершки в густу піну, в кінці додати цукрову пудру. Розкачати коржа і змазати його марципаном, мармеладом і 2/3 збитих вершків. За допомогою рушника скрутити корж в рулет, з усіх боків обмазати залишками вершків.
Категорія: Десерти та випічка | Додав: menu (13.04.2009)
Переглядів: 3510 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наша реклама