Склад: 4 яйця, 4ст ложки холодної води, 1 щіпотка солі, 1ч ложка лимонного соку, 175г цукру, 50г какао, 75г борошна, 1.5ч ложки розпушувача, 50г крохмалю, 1/2л жирних вершків, 4ст ложки цукрової пудри, 1/2 пакетику марципану, 250г мармеладу червоного кольору. Приготування: Білки, воду, сіль і димонний сік збитив густу піну, ввести цукор і обережно додати жовтки. Просіяти какао, крохмаль, борошно, розпушувач і разом з яйцями вимісити тісто. Готове тісто викласти на змазаний жиром паргамент і випікати в духовці протягом 12 хвилин при температурі 225 градусі. Корж вийняти на рушник і загорнути. Збити вершки в густу піну, в кінці додати цукрову пудру. Розкачати коржа і змазати його марципаном, мармеладом і 2/3 збитих вершків. За допомогою рушника скрутити корж в рулет, з усіх боків обмазати залишками вершків.
|