Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Десерти та випічка

**Медівник**
Тісто :
- 3 яйця
- 1 ст.цукру
Доообре збити =))
- 1 ст.л. меду
- 1 ч.л. соди
Це все змішати,варити 10 хв на водяній бані.
Потім додаємо 3.5 ст.муки. Тісто виходить,як на вареники.
Розмішуємо,ділимо на коржі(зазвичай 5-6 коржів виходить).

Крем :
- 3 ст.л.желатину
- 1 ст. компоту з вишень(найкраще смакує)
заливаємо холодним компотом желатин,ставимо на 40 хв,хай набухає. Після чого на водяній бані розігріваємо
- 1 ст. цукру-пудри
- 1 л сметани
Збиваємо сметану з цукром,додаємо розігрітий желатин. Ставимо в холодильник.
Коли маса трохи охолоне і почне гуснути, перемащуємо коржі. Хай перемащений медівник постоїть 4-5 годин в холодильнику перед вживанням.
********************************** ********С*М*А*Ч*Н*О*Г*О********** **********************************

Категорія: Десерти та випічка | Додав: pospolini (05.08.2009) | Автор: Iryna E
Переглядів: 9516 | Рейтинг: 3.1/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Наша реклама