Склад: 4 ківі, 300г борошна, 75г вершкового масла, 25г цукрової пудри, 1 апельсин, 1 яйце, 150г вершків, 1ст ложка апельсинового лікеру.
Приготування: Вижати сік з апельсина, цедру натерти на мілкій тертушці. Цедру і 2ст ложки соку змішати з борошном, маслом і цукровою пудрою. Замісити тісто, завернути його у фольгу і положити в холодильник на 30 хвилин. Потім тоненько рзкачати тісто так, щоб його можна було розрізати на 4 прямокутника розміром 20х15 см. Ківі очистити, покласти по одному на кожен прямокутник тіста і загорнути. Із залишків тічта вирізати листочки, злегка змочити водою і приклеїти зверху, все змазати збитим яйцем. Дечко змазати маслом, викласти тісто з начинкою, запікати в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин. Подавати теплими, з вершками збитими з апельсиновим соком і лікером.
|