Склад: 200г борошна, 2ст ложки цукру, 60г вершкового масла, 4 яїчних жовтки, ½ стакана молока, ½ ч ложки соди, ½ ч ложки лимонної кислоти.
Для начинки: 1кг кислих яблук.
Для глазурі: 4 яїчних білки, 1 стакан цукру.
Приготування: Масло збити з цукром, добавити, продовжуючи збивати, по одному жовтки, потім соду і лимонну кислоту змішані з борошном і молоко. Тісто викласти на дечко, розрівняти по всій формі і випікати 5-7 хвилин. Потім вийняти і викласти, на напівготове, тісто яблука, нарізані тоненькими шматочками. Білки збити в піну, додати цукор і знову збити, викласти поверх яблук і продовжити випікати ще хвилин 30-40 на маленькому вогні.
Смачного.
|