Склад: 200г тигрових криветок, 60г мідій, 30г оливкового масла, 0.15г соку лимона, 100г молодої капусти,30г помідорів, 30г редису, 30г огврків, 20г імбиру, 20г оцет бальзамік, 30г меду.
Приготування: Креветки і мідії замаринувати в оливковому маслі, посолити і поперчити. Хвилин через 20 їх можна смажити (на барбекю чи сковорітці). До кркветок приготувати весняний салат.
Салат "Весняний": капусту, редис і помідори нарізати соломкою, посолити і перемішати.
Соус: У розігріте конжутне масло додати натертий імбир, перемішати і дати трохи підсмажитись, щоб пішов аромат, відразу додати оцет бальзамік. Потім процідити через ситечко і влити в кастрюльку, дадати сюда бульйон, сік лимону і мед, упарювати соус до однорідної маси. Шашлик і салат гарно викласти на блюдо і полити соусом.
|