Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Шашлик

Шашлик з яловичини

  Потрібно взяти: 500г яловичини, 3 головки цибулі, 4 свіжих помідора, 3-4 зубка часнику, 1ст ложка цукру, 1ч ложка оцту, 150мл вина, лавровий лист, перець чорний мелений, сіль, гвоздика, 50мл модери, солодкий перець.
  М'ясо порізати шматочками і замочити у вині на 3 години, викласти шарами в кастрюльку, кожен шар посипати перцем, лавровим листом, гвоздикою і сіллю, перекладаючи кільцями цибулі. Зверху поливаючи сумішшю модери, оцту і цукру. Маринувати 48 годин. Потім шматочки м'яса, помідори і перець надіти на шампура і смажити на гарячих вуглях.
Категорія: Шашлик | Додав: menu (20.06.2008)
Переглядів: 5369 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 1
1 Yura  
0
50 рецептів шашликів http://leopoli.at.ua/load/50_receptiv_shashlikiv/1-1-0-16

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама