Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Напої

Яблучний напій

Беруть 1,5 кг яблук (краще золотий ранет, як найдухмяніший) обчищають їх, дрібно нарізають і заливають у скляній банці або в емальованій каструлі 2 л води, вичавлюють туди сік з 2 цитрин, кладуть дрібно нарізану цедру з 1/2 цитрини, всипають 200 г цукру, накривають покришкою і залишають так на 12 год. Після цього добре перемішують, вичавлюють через полотняний мішечок сік, переливають в скляну вазу і ставлять на лід.

Подаючи на стіл вливають у вазу пляшку охолодженого шампанського і за столом розливають напій в келихи і п'ють через соломинку.

Категорія: Напої | Додав: menu (08.12.2010) | Автор: Ніна Кравченко
Переглядів: 2728 | Коментарі: 1 | Теги: Яблучний напій | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 1
1 Teresa  
0
With the bases loaded you strcuk us out with that answer!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама