Ніжна кава з дуже приємним смаком. Для приготування такої кави на одну порцію потрібно: 150 мл молока 1 чайна ложка «з чубком» свіжозмеленої кави 2 шматочки маршмеллоу (повітряного зефіру) цукор за смаком
Приготування: Топити молоко, всипати в нього каву і запарити її, закривши кришкою на 1 хвилину. Розлити каву по горнятках, зверху кинути по 2 шматки повітряного зефіру і розмішати. Насолоджуватися як кавою, так і ніжною ароматною пінкою, яка постійно утворюється при розтоплюванні маршмеллоу. Смачного!
Лате по-ірландськи
Свіжозварену каву налити в келих, додати ложку-дві м’ятно-шоколадного Baileys, а згори покласти шапку з піни збитого молока (найкраще збивати холодне-холодне).
Капучінатор в нашій кавоварці геть поганий, тому шапка протекла в каву і дуже тоненька, в ідеалі, вона десь сантиметри три-чотири. Смачного!