З борошна, води і яєць (1/3норми)
місять круте прісне тісто, тонко розкачують його і спеціальними локшинорізками
нарізають локшину. Приготовлену локшину варять до готовності, відціджують
відвар, додають тушковане, пропущене через м'ясорубку м'ясо, січену злегка
підсмажену цибулю, мелений перець, сирі яйця, сіль, все разом добре змішують.
Підготовлену масу
викладають у сотейник, змащений маслом і посиланий сухарями, і ставлять в
духовку на 1 год запікатись. Готову локшину нарізають порціонними кусочками і
поливають розігрітим вершковим маслом.
На 2 склянки пшеничного
борошна — 3 яйця, 3 ст. ложки води, 350 г м'яса, 1 цибулину, 1,5 ст. ложки
вершкового масла, 2 горошини чорного перцю, 2 ст. ложки мелених сухарів, 2 ст.
ложки вершкового масла для поливки.
|