Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Закуски і другі страви

Макарони з грибами

Сушені гриби проварюють з сіллю. На грибному бульйоні відварюють макарони, відціджують на друшляк, перемішують з дрібно січеними відвареними грибами і додають підсмажену на маслі цибулю.

На 400 г макаронів — 50 г сушених грибів, 1–2 цибулини, 4 ст. ложки вершкового масла або олії.

Категорія: Закуски і другі страви | Додав: menu (08.12.2010) | Автор: Павло Зварич
Переглядів: 3432 | Теги: Макарони з грибами | Рейтинг: 2.5/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама