Сир протирають крізь сито
або пропускають через м'ясорубку. Заправляють цукром, сметаною, яйцями і
розпареними родзинками, укладають на млинчики, загортають і підсмажують з обох
боків. Перед подачею на стіл млинчики поливають розтопленим маслом, посипають
цукром і окремо подають сметану.
Млинчики з сиром,
запечені в сметані, роблять так само, з тією тільки різницею, що їх укладають в
сотейник, змащений маслом і посиланий сухарями. Зверху млинчики поливають
маслом і сметаною і ставлять в духовку запікатись.
На 2 1/2склянки
борошна — 4–5 яєць, 200 г
масла, 3–4 склянки молока, 1/2склянки цукру.
Для начинки — 500 г сиру, 3 яйця,
2 ст. ложки сметани, 2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложку родзинок.
|