Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Перші страви

Польський борщ
 

Складові:
2 л. бульйону
3 буряка
1 ст. сметани
1 ст. молока
2 ст л. муки
сіль
оцет
спеції (лавровий лист, перець)

Приготування:
Почистити буряк, потерти і кинути в гарячий бульйон, додати сіль, оцет і спеції, варити до готовності. Наприкінці влити сметану, змішан з мукою і молоко.
Подавати з картоплею або просто пити з горняти.

Категорія: Перші страви | Додав: semsofi (19.04.2011)
Переглядів: 5083 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама