Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Салати

Салат по-віденськи
Склад: Спаржа - 100 г, зелений горошок - 60 г, відварний язик - 50 г, майонез - 20 г, вершки - 20 г, кріп.
 
Приготування: Перемішати нарізану шматочками тушковану спаржу, зелений горошок, нарізаний кубиками, і відварний язик. Майонез, вершки і кріп розтерти і залити цією сумішшю салат.
Категорія: Салати | Додав: menu (06.09.2009)
Переглядів: 28253 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 3.3/27
Всього коментарів: 2
2 Яна  
0
Хочу спробувати.

1 Анастасія  
0
Мені дуже сподобався цей салат!!!!!Ням-ням!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наша реклама