Шашлик зі свинини, маринований в кетчупі
Інгредієнти: 2 кг свинини 270 г кетчупу «Шашличний» ТМ «Руна» 300 г цибулі Сіль та спеції Спосіб приготування: М'ясо нарізати великими шматочками. Подрібнену цибулю перетерти зі спеціями та сіллю, щоб пустила сік. Додати кетчуп і все перемішати з м’ясом. Поставити під гніт. Маринувати в холодному місці 7-12 годин. Мариноване м'ясо не щільно нанизати на шампури, смажити над розжареним вугіллям. Смачного! Корисні поради: 1) щоб цибуля віддала більше смаку маринаду, посипте нарізану цибулю сіллю та спеціями та перетріть руками, щоб вона пустила сік; 2) щоб шашлик був м’яким і соковитим перед смаженням м'ясо можна змастити гірчицею, яка затримує у м’ясі сік і додає приємного смаку; 3) для пікантності смаку м'ясо можна перекласти овочами: болгарським перцем, цибулею, кабачками або баклажанами, помідорами.
|
Категорія: Шашлик | Додав: Tasinjka (04.07.2012)
| Автор: Tasinjka E
|
Переглядів: 2329
| Рейтинг: 3.5/2 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|