Склад: 1 упаковка замороженого листкового тіста 1 кг свинної вирізки 200 г копченого бекону 150 г чорносливу без кісточок 1 яйце рослинна олія сіль, перець, сушений майоран
Приготування: Свинну вирізку натерти сіллю, перцем і майораном і залишити на годину в холодному місці. Тісто розморозити і розкласти на дошці. Бекон порізати тонкими пластинами. Чорнослив залити гарячою водою, через 5 хв відцідити, промити і розрізати навпіл. Тісто покрити пластинами бекону, зверху посередині викласти свинину, а навколо м'яса - чорнослив. Ретельно защипнути краї тіста і викласти свинину в тісті у змащену форму швом донизу. Яйце збити і змастити ним поверхню тіста. Випікати при температурі 180 градусів протягом 50-60 хв.
Порада: Чорнослив можна замочити не у воді, а у коньяку на 10-15 хв, м'ясо набуде пікантного тонкого аромату.
|