Складові для коржа: 1,5ст. меду, 100 гр. масла, 3 яйця, 3 ст. борошна, 2 ч.л. кориці, 0,5 ч.л. соди, 1,5 ч.л.солі. Складові для першого крему: 1 кг. сиру, 1 ст. цукру, 200 гр масла. Складові для другого крему: 2 білки, 100 гр. цукру, 200 гр. масла. Для мастики: 200 гр. маршмеллоу, 300 гр. пудри, 200 гр. крохмалю, харчовий барвник. Приготування: Мед збити з маслом, тоді додати жовтки, муку і спеції - перемішуємо. Білки збити в піну і обережно змішати з тістом. Випекти 2 коржі. Поки вони охолоджуються, перемолоти сир, змішати з цукром і варити на легкому вогні 15 хв., помішуючи. Коли охолоне збити з маслом. Перемастити коржі і поставити в холодильник.
Для білково-масляного крему - змішуємо білки з цукром,нагріваємо на водяній бані до повного розчинення цукру, збиваємо до піни, тоді починаємо по ложці добавляти масло, яке перед цим теж трохи збиваємо. Коли крем стане густим, перестаємо збивати. Дістаємо торт із холодильника, надаємо йому форми автомобіля. Для цього - обрізаємо боки, щоб вийшов прямокутник, тоді з обрізаних частин доліплюємо решту частин. Покриваємо торт масляним кремом і кладемо в холодильник на 2-4 години. За цей час робимо мастику - на водяній бані розтоплюємо цукерки маршмеллоу, додаємо барвник, знімаємо і порціями добавляємо пудру, змішану з крохмалем. Коли ложкою стане тяжко розмішувати, починаємо місити руками. Коли мастика стане як тісто, кладемо в холодильник на 30хв.