Торт «Кучерявий хлопчик»
ІНГРЕДІЄНТИ
Для бісквіту Борошно - 150 г Цукор - 125 г Яйця - 3 штуки Вода - 7 ст. л. Розпушувач для тіста - ½ пачки
Для крему Вершки (30% жирності) - 1л Цукор - за смаком
Для начинки Апельсини, банани та ківі або полуниця (на вибір)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ Білки збиваємо з цукром. Додаємо жовтки, борошно, розпушувач для тіста і перемішуємо. Потім додаємо воду і знову добре перемішуємо. Виливаємо тісто у круглу форму і випікати в духовці при температурі 180 º С. Таким же чином готуємо і випікаємо другу бісквіт. Поки випікаються бісквіти, готуємо крем, для цього вершки збиваємо з цукром.
Потім в одного бісквіта зрізаємо дно - це буде основа торта. , Що залишився, бісквіт і другий бісквіт розламуємо на шматочки величиною трохи менше яйця. Кожен шматочок вмочаємо в збите крем і викладаємо на основу. Між ними маємо на свій смак викласти шматочки полуниці або ж банана, з апельсинами і ківі. Таким же чином викладаємо наступний шар - поки не закінчиться бісквіт.
Ставимо торт на 2 години в холодильник, щоб він застиг
Джерело: http://www.smachno.ua/starrecipe/4943.html |