Крем: 1ст. сметани, 2 яйця, 0,5 л. молока, 1ст. цукру, 200 гр. масла.
Приготування: змішати всі інгридієнти для тіста (тісто має литися). Випікати - 30 хв. при температурі 200 градусів.
Приготувати крем. Для цього скип'ятити молоко, сметану взбити з яйцями і повільно влити в молоко. Все процідити, почекати поки остигне та додати цукор , вкінці додати масло і взбити. Торт перемастити кремом та поставити в холодильник, за бажанням прикрасити шоколадом.
Рецепт приготування квасу ухари (ржаные) — 1 кг вода — 8-10 л дрожжи — 25 г сахар — 200 г мята — 25 г изюм — 50 г [22:39:48] Eugene Bevtsik: Ржаной хлеб нарезать ломтиками и подсушить до румяности. Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа. Полученный настой процедить, положить дрожжи, сахар, мяту, накрыть салфеткой и дать перебродить 5-6 часов. После появления пены вторично процедить и разлить в бутылки (желательно в стеклянные), положив в каждую немного изюма. Бутылки плотно закрыть и поставить в холодное место. Через три дня квас готов к употреблению.
Приятного!
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]