Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » Статті » Вареники, пампушки, галушки

Галушки київські з печерицями

М'ясо яловиче і свиняче дрібно нарізають ножем або пропускають через м'ясорубку. В каструлю вливають молоко, розпускають яйця, кладуть сметану, сухарі, розтоплене масло, сіль, розтерту цибулю, товчений перець, попередньо відварену, обчищену і протерту картоплю, обчищений (філе) і дрібно посічений оселедець. Все добре змішують з підготовленим м'ясом, вибивають до гладкості і роблять великі галушки.

Галушки обкачують у борошні, укладають на дно сотейника в один ряд і заливають окропом так, щоб вода ледве покривала галушки, солять, кладуть перець, цибулину, лавровий лист і припускають протягом 15 хв.

Масло розтирають з цибулею в окремому сотейнику, розводять процідженим наваром, в якому припускалися галушки, додають цукор, оцет, сметану, сіль. Підготовленою підливою заливають галушки і вдруге припускають. За цей час смажать печериці і змішують їх з підливою, в якій припускались галушки. Галушки кладуть на тарілку і окремо подають печериці з підливою.

На 300 г яловичини і 700 г свинини — 1/2склянки молока, 1 яйце, 1/2ст. ложки сметани, 1/2ст. ложки сухарів, 1/2ст. ложки розтопленого вершкового масла, 1/2чайної ложки солі, 1 цибулина, 5 горошин чорного перцю, 500 г картоплі, 1/2оселедця, 2 ст. ложки борошна, 2 лаврових листа.

Для підливи — 1 ст. ложку масла, 1 ст. ложку борошна, 1/2ст. ложки цукру, 1 ст. ложку сметани, 200 г печериць.

 

Категорія: Вареники, пампушки, галушки | Додав: menu (08.12.2010) | Автор: Павло Зварич
Переглядів: 1844 | Теги: Галушки київські з печерицями | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Наша реклама