Склад: 1кг жирної говядини, 600гр картоплі, 2 середні моркви, 2 головка цибулі, 100г інжиру, 100г фініків, 100г родзинок, 100г кураги, 100г чорносливу без кісточки, сіль, червоний перець, рослинне масло. 1. М'ясо порізати великими шматками 2. Обсмажити на маслі до напівготовності, трішки посолити 3. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити і додати червоний перець та сіль 4. Сухофрукти помити і обсушить 5. Моркву і картоплю помити і почистити, моркву нарізати кружальцями, картоплю кубиками 6. М'ясо викласти на жаровню, зверху картоплю з морквою потім сухофрукти і цибулю. Накрити кришкою і поставити в духовку, при температурі 170 - 180 градусів запікати 2.5 години. Коли приготуєте цю страву то дізнаєтеся чому словом "цимес" називають все смачне!
|