Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2011 » Квітень » 16 » Чебуреки
22:01
Чебуреки
Тісто:
100 гр. маргарину
1 ст. води
1 ч.л. солі
2 ст.л. олії
4 ст. борошна 
3 яйця

Начинка:
400 гр. фаршу
2 цибулі
каррі
хмелі-сунелі
сіль
2 ст.л. води

200 гр. олії для смаження

Приготування:

В каструлі змішати олію, воду, сіль і маргарин. Довести до кипіння, помішуючи, після чого всипати муку і швидко перемішати ложкою. Повернути на плиту і мішати приблизно хвилину, поки маса "завариться". 

Остудити. Дати охолонути. Додати яйця, а потім, поступово додаючи борошно, замісити тісто середньої м'якості. Дати тісту трохи відпочити, накривши його чистим рушником.

Подрібнити цибулю, змішати з фаршем, додати спеції, воду.
Розкачати тісто до 5-6 мм., тонше не потрібно, бо при смаженні будуть рватися. Вирізати кружечки, як на вареники, заліплювати так само. Можна робити більші - кому як подобається.
Смажити ліпше в глибокій сковороді. Викласти на тарілку, вистелену салфетками, щоб забрати зайвий жир.

Переглядів: 6672 | Додав: semsofi | Рейтинг: 2.9/17
Всього коментарів: 3
3 Люба  
0
не рицепт а рецепт!

2 Яна  
0
Супер!

1 богдан  
0
класний,рицепт!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама