Тісто: 100 гр. маргарину 1 ст. води 1 ч.л. солі 2 ст.л. олії 4 ст. борошна 3 яйця Начинка: 400 гр. фаршу 2 цибулі каррі хмелі-сунелі сіль 2 ст.л. води 200 гр. олії для смаження Приготування: В каструлі змішати олію, воду, сіль і маргарин. Довести до кипіння, помішуючи, після чого всипати муку і швидко перемішати ложкою. Повернути на плиту і мішати приблизно хвилину, поки маса "завариться". Остудити. Дати охолонути. Додати яйця, а потім, поступово додаючи борошно, замісити тісто середньої м'якості. Дати тісту трохи відпочити, накривши його чистим рушником. Подрібнити цибулю, змішати з фаршем, додати спеції, воду. Розкачати тісто до 5-6 мм., тонше не потрібно, бо при смаженні будуть рватися. Вирізати кружечки, як на вареники, заліплювати так само. Можна робити більші - кому як подобається. Смажити ліпше в глибокій сковороді. Викласти на тарілку, вистелену салфетками, щоб забрати зайвий жир.
|