Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Листопад » 12 » Грибна юшка
20:03
Грибна юшка
Склад:
 
300гр - свіжих шампіньйонів
1 головка цибулі
2 плавлених сирка
1.5 літри води
сіль, перець, вершкове масло
 
Приготування: цибулю і гриби мілко порізати, смажити на пательні до золотого кольору. Вкінці посолити, поперчити і додати вершкового масла. Плавлений сирок потерти на самій мілкій тертушці. Закип'ятити воду, вкинути туда гриби з цибулею, проварити 15-20хв. Вкінці вкинути плавлений сирок, гарно все розмішати і дати закипіти. Юшку подавати гарячою з домашніми сухариками. Смачного!
 
Переглядів: 27856 | Додав: menu | Теги: грибна юшка, юшка з грибів, рецепт юшки, рецепти приготувати юшку, юшка, суп з грибами | Рейтинг: 2.8/28
Всього коментарів: 1
1  
Спробуйте і не пожалієте. Чоловік був у захваті. Але Я давала сирки Звени гора з грибним смаком- і це було доречно.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама