Складові на 6 порцій: 200г шинки, 1 груша, 1 болгарський перець, 2 плавлених вершкових сирка, олія, сіль, перець за смаком, зелень
Для кляра: 2 яйця, 50гр мінеральної води, 2ст ложки муки, 2 ст ложки крохмалю, дрібка солі Приготувати начинку: грушу почисти та разом з сиром натерти. Додати мілко порізаний болгаський перець, приправити та перемішати. Шинку тоненько порізати, на кожен шматочок викласти начинку та загорнути рулетиком. Приготувати кляр: яйця змішати з мінеральною водою, додати борошто, крохмаль, сіль та перемішати. Рулетики вмокнути в кляр та обсмажити на сковорідці. При подачі прикрасити зеленню та шматочками свіжих овочів. Смачного!
|