Складові: 10 готових тарталеток, 200гр соленого оселедця, 5 перепелиних яєць, 1-2ст ложки лимонного соку, зелень
Для бурячка: 2 невечких бурячки, 2 варених яйця, 3-4ст ложки сметани, 1/2ч ложки тертого хріну, сіль, перець за смаком Приготування: буряк вимити, висушити, загорнути у фольгу та запікати до готовності 30-40хв. Охолодити, почистити та подрібнити в блендері з яйцями, додати сметану, хрін, спеції за смаком. Оселедець порізати, збризнути лимонним соком. Варені перепелині яйця розрізати на 4 частини. В тарталетки викласти по 2 шматочки оселедця та, за допомогою кондитерського шприца, викласти бурячок. Прикрасити четвертинками перепелиних яйєць та зеленню. Смачного!
|