Складові на 2 порції: 300гр свинини, 100гр різнокольорового солодкого перцю (червоний, зелений, жовтий), 100гр вишні, 1ст. ложка цукру, 1 ст. ложка соєвого соусу
Для маринаду: 2ст. ложки соєвого соусу, 3ст. ложки рослинної олії, 2 зубки часнику, сіль, перець, кріандр за смаком Приготувати маринад: з'єднати рослинну олію, соєвий соус, спеції та чавлений часник. Все гарно перемішати. Солодкий перець порізати соломкою. Свинину промити, обсушити, нашпигувати солодким перцем вздовж волокон, замаринувати в приготовленому маринаді на 3 години. Потім загорнути в фольгу та запікати при 180 градусах 40-50хв. Вишні, без кісточок, викласти в сотейник, поставити на повільний вогонь та прогрівати до появи соку. Додати цукор та соєвий соус, варити помішуючи до загустіння. Готове м'ясо порізати шматочками, викласти на тарілку та полити соусом. Смачного!
|