Меню сайту
Поділитися...
Наша реклама
Наша малеча
Головна » 2010 » Грудень » 24 » Свинина святкова
12:29
Свинина святкова

Складові на 2 порції:

300гр свинини, 100гр різнокольорового солодкого перцю (червоний, зелений, жовтий), 100гр вишні, 1ст. ложка цукру, 1 ст. ложка соєвого соусу

Для маринаду: 2ст. ложки соєвого соусу, 3ст. ложки рослинної олії, 2 зубки часнику, сіль, перець, кріандр за смаком

Приготувати маринад: з'єднати рослинну олію, соєвий соус, спеції та чавлений часник. Все гарно перемішати.

Солодкий перець порізати соломкою. Свинину промити, обсушити, нашпигувати солодким перцем вздовж волокон, замаринувати в приготовленому маринаді на 3 години. Потім загорнути в фольгу та запікати при 180 градусах 40-50хв. 

Вишні, без кісточок, викласти в сотейник, поставити на повільний вогонь та прогрівати до появи соку. Додати цукор та соєвий соус, варити помішуючи до загустіння. Готове м'ясо порізати шматочками, викласти на тарілку та полити соусом. Смачного!

Переглядів: 2660 | Додав: menu | Теги: їз свинини, праздничная свинина, рецепти свинини, святкова свинина | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Реклама
Друзі сайту
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша реклама